Word lid van EHBO Raalte en draag bij aan een veiligere gemeenschap tijdens evenementen in Raalte en omgeving!

Bij EHBO Raalte streven we ernaar om de eerste hulpvaardigheden van mensen in onze regio te verbeteren. Als lid van onze vereniging word je opgeleid tot een deskundige eerste hulpverlener. We bieden niet alleen basistrainingen aan, maar ook herhalingslessen en gespecialiseerde modules, zoals eerste hulp voor kinderen en reanimatiecursussen.

Onze inzet gaat verder dan alleen individuele training. EHBO Raalte staat klaar om eerste hulp te verlenen bij diverse evenementen in Raalte en omstreken. Of het nu gaat om sportevenementen, festivals of lokale bijeenkomsten, onze leden zorgen ervoor dat er altijd hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is.

Door lid te worden van EHBO Raalte, maak je deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor een veiligere samenleving, vooral tijdens evenementen waar veel mensen samenkomen. Samen werken we aan het vergroten van de veiligheid en het bieden van hulp waar dat nodig is.

Sluit je vandaag nog aan bij EHBO Raalte en draag bij aan een veiligere en zorgzamere gemeenschap tijdens evenementen in Raalte en omgeving!