Bij EHBO Raalte zijn we verheugd om de data voor onze herhalingslessen en specifieke cursussen aan te kondigen. Of je nu je EHBO-vaardigheden wilt opfrissen of je kennis wilt uitbreiden naar specifieke gebieden zoals wandelletsel, sportletsel, of EHBO met extra focus op situaties met drank en drugs, wij hebben de perfecte cursus voor jou!

Onze herhalingslessen bieden een geweldige kans om je EHBO-vaardigheden te updaten en te versterken. Leer van ervaren instructeurs en oefen je technieken in een ondersteunende en stimulerende omgeving.

Voor de avontuurlijke types die graag buiten actief zijn, bieden we cursussen aan die specifiek gericht zijn op wandelletsel en sportletsel. Leer hoe je effectief kunt reageren op blessures die zich kunnen voordoen tijdens je favoriete activiteiten, zodat je altijd voorbereid bent op het onverwachte.

En voor diegenen die geïnteresseerd zijn in EHBO-situaties met drank en drugs, bieden we een speciale cursus aan die dieper ingaat op hoe je adequaat kunt handelen in deze complexe scenario’s.

Of je nu een ervaren EHBO’er bent of net begint, er is voor elk niveau en interesse iets te vinden in ons uitgebreide cursusaanbod.

Wacht niet langer! Bekijk onze nieuwe cursusdata en schrijf je vandaag nog in om je EHBO-kennis naar een hoger niveau te tillen en meer zelfvertrouwen te krijgen in het omgaan met noodsituaties. Samen kunnen we onze omgeving veiliger maken!

Voor de herhalingslessen kun je kiezen uit 1,5 dag cursus (8.30 tot16.30 en van 8.30 tot 12.30 of 13.00 tot 17.00) of 10 herhalingsavonden (19.30 tot 22.00). De herhalingsavonden starten op 2 oktober 2024 en eindigen op 5 februari 2025. De dagcursus is op. De herhalingslessen vinden plaats in de Helpende handen. Schrijf je hier in voor de herhalingslessen.

Voor de gespecialiseerde cursussen zijn de volgende data bekend.

Wandelletsel (Vol)

EHBO categorie 2 (Vol)

Sportcursus 8 en 15 mei van 19.00 t/m 22.00