EHBO bij evenementen

Bij het organiseren van evenementen is het tegenwoordig gebruikelijk om EHBO-teams paraat te hebben, zodat er snel en adequaat gehandeld kan worden in geval van een ongeluk. De organisatoren willen immers niet geconfronteerd worden met de gevolgen van onvoldoende hulpverlening. De overheid stelt vaak voorwaarden aan evenementen, waaronder het hebben van contact met een EHBO-organisatie, wat vervolgens de inzet van hulpverleners mogelijk maakt.

EHBO Raalte biedt betrouwbare EHBO-diensten met goed getrainde en ervaren EHBO’ers die zich graag inzetten om bij te dragen aan een veilige omgeving. Voor sommige leden is dit niet alleen een verantwoordelijkheid, maar ook een kans om speciale gebeurtenissen mee te maken en waar nodig hulp te bieden.

Het assisteren bij evenementen biedt onze leden niet alleen de mogelijkheid om te helpen in noodsituaties, maar ook om te genieten van de unieke sfeer en vooraan te staan bij leuke activiteiten als hulpverlener!

Aanvraag evenementen:

EHBO Raalte biedt betrouwbare EHBO-diensten met goed getrainde en ervaren EHBO’ers. We staan paraat om snel en doeltreffend te reageren op noodsituaties, en we hanteren de hoogste standaarden op het gebied van eerste hulpverlening.

Indienen van een aanvraag is eenvoudig! Neem contact met ons op via deze link en voorzie ons van de details van jouw evenement en de gewenste EHBO-ondersteuning. Voeg indien beschikbaar, het besluit van de gemeente (of mogelijke aanvraag naar de gemeente) toe. 

Ons team staat klaar om een op maat gemaakt plan te bespreken en te zorgen voor een veilig verloop van jouw activiteit.