Welkom bij EHBO Raalte, dé bruisende vereniging waar EHBO-vaardigheden tot leven komen! Met trots kunnen we zeggen dat onze vereniging 63 leden telt, waarvan maar liefst 50% actief betrokken is. Dat betekent dat onze vereniging bloeit van energie en enthousiasme!

Bij EHBO Raalte draait alles om het delen van kennis, het versterken van vaardigheden en het samenwerken om onze omgeving veiliger te maken. Of je nu een ervaren EHBO’er bent of net begint aan je reis naar het leren van levensreddende technieken, bij ons vind je een warm welkom en een ondersteunende omgeving om te groeien.

Onze actieve leden zijn de kern van onze vereniging en dragen bij aan het organiseren van opleidingen, het verlenen van EHBO-diensten tijdens evenementen en het creëren van een hechte en betrokken gemeenschap.

Ben je klaar om deel uit te maken van iets speciaals? Sluit je dan aan bij EHBO Raalte en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het vergroten van veiligheid en welzijn in onze prachtige stad! Klik hier om je in te schrijven!