Terug naar Vereniging

Bestuur

Het bestuur van EHBO Raalte heeft we een aantal duidelijke doelen die het wil realiseren. De hoofdtaken zijn om onze leden nauw bij de gebeurtenissen binnen onze vereniging te betrekken, het overdragen van eerste hulp kennis aan sportverenigingen en het opleiden van jongere mensen.

Wij beschouwen deze uitdagingen niet als onmogelijk, maar juist als een mooie uitdaging. Het opleiden van meer mensen in eerste hulpvaardigheden is van groot belang en daar willen we graag aan bijdragen.

Om onze doelen te realiseren werken we met een aantal verschillende functies binnen ons bestuur samen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende rollen binnen ons bestuur. Mocht u meer informatie willen ontvangen over één van deze functies, neem dan gerust contact met ons op.

Samenstelling bestuur:

Voorzitter:Hans Keldermanhkelderman@ehboraalte.nl
Secretariaat:Eveline van den Enksecretariaat@ehboraalte.nl
Penningmeester:Ruben de Beuzepenningmeester@ehboraalte.nl
Vice voorzitter:Richard Ardeschrardesch@ehboraalte.nl

Kaderinstructeurs die de lessen verzorgen bij de EHBO vereniging:

Kader:Evelien Neurink
Kader:Jolanda van der Walle

Als bestuur van EHBO Raalte zijn we trots op onze vereniging en willen we graag onze kennis en ervaring delen met onze leden en de gemeenschap. Wij staan altijd open voor vragen en feedback, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft.