Binnenkort aanmelden herhalingslessen 2021

De planning is rond. Vanwege COVID-19 hebben een aantal leden geen herhalingslessen gevolgd. De leden van de avondcursus hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om in een extra dag of avond hun competenties bij te spijkeren. De leden die de dagcursus hebben gemist, ontvangen zeer binnenkort een uitnodiging voor een dagcursus in juni. Wanneer men deze herhalingscursus heeft gevolgd kunnen we verder kijken naar de herhalingscursus voor alle leden in oktober en november. De inschrijving hiervoor start binnen 2 weken. Wat nieuw is dit jaar, is dat de inschrijving online gebeurt. Men kan direct zien of er nog plaats is of dat men een ander moment moet selecteren. Dit scheelt veel mailverkeer en voor het lid is direct duidelijk wanneer de herhalingscursus plaatsvindt.