Rob Hesselink is overleden

In 1994 kreeg de EHBO vereniging Raalte voor het eerst in haar bestaan een voorzitter die van buiten kwam. Dat was ongewoon maar er was niemand die deze verandering in de vereniging niet accepteerde.

De eerste kennismaking met de leden was op een buiten-oefenavond in Heeten in Bosgoed. Wat doet die man hier en toen we hem dat vroegen deed hij daar niet moeilijk over: ben gevraagd voor het bestuur: dat vonden we verrassend.

Rob Hesselink trad aan als niet-EHBO-er en dat liet hij ook merken. Jullie zijn de mensen met kennis en ik draag mijn steentje bij aan de vereniging. Rob werd steeds meer gewaardeerd om zijn capaciteit om mensen te binden of om oneffenheden weg te werken. In een tijd dat de vereniging gezond, open en uitdagend bloeide. Dat had Rob altijd voor ogen: de vereniging is van iedereen en daar werken we aan. Open en daardoor duidelijk zijn is altijd het thema geweest van Rob. Op deze wijze was hij benaderbaar en werd iedereen gehoord.

Bijna 12 jaar heeft Rob de vereniging voorgezeten en in 2006 afscheid genomen. De EHBO-vereniging is Rob erkentelijk voor zijn inzet.

Maandag 27 augustus 2018 is Rob Hesselink op 88 jarige leeftijd overleden.

Het bestuur heeft de familie persoonlijk gecondoleerd en sterkte gewenst met het overlijden van Rob.