Wie zijn wij?

Welkom bij EHBO Raalte, dé vereniging die zich vol passie inzet voor het versterken van de eerstehulp vaardigheden binnen Raalte en haar omliggende gebieden. Onze missie is duidelijk: het bieden van de juiste kennis en vaardigheden aan iedereen, zodat zij adequaat kunnen handelen in noodsituaties.

Cursussen

Als vereniging leiden wij mensen op tot eerste hulpverleners. Naast de basiscursus bieden wij gespecialiseerde cursussen aan, zoals sport- en wandelletsel en categorie 2 hulpverleners.

Evenementen

Bij het organiseren van evenementen is het tegenwoordig gebruikelijk om EHBO-teams paraat te hebben, zodat er snel en adequaat gehandeld kan worden in geval van een ongeluk.

Leden activiteiten inschrijving

Leden van EHBO Raalte kunnen zich eenvoudig inschrijven voor evenementen via ons online platform of door contact op te nemen met onze evenementencoördinator. We moedigen onze leden aan om actief deel te nemen aan het verlenen van EHBO-diensten bij evenementen in Raalte en omgeving.

Ontmoet ons bestuur

Hans Kelderman

Voorzitter

Richard Ardesch

Vice Voorzitter

Ruben de Beuze

Penningmeester

'Ik ben sinds 2016 vrijwilliger bij EHBO Raalte. In mijn privé leven werk ik als ICT'er bij Isala ziekenhuis en heb ik een eigen ICT bedrijf.'

Eveline van den Enk

Secretariaat

Aankomende evenementen

Rocktribute

Rocktribute

8 juni

Het Rock Tribute Festival in Raalte is hét evenement voor liefhebbers van de vetste tributes. Beukende bassen, gillende gitaren en dreunende drums zijn de belangrijkste ingrediënten voor dit vlammende festival waar je helemaal los kan op de allerbeste tribute bands van Europa.

Stöppelhaene

Stöppelhaene

28 augustus t/m 1 september

Met tienduizenden bezoekers in vijf dagen tijd, barstte Raalte bijna uit haar voegen. Van drukbezochte exposities, een donderdagavondprogramma waar je ‘u’ tegen zegt tot een waanzinnig feest bij de bingo en het compacte, maar prachtige oogstcorso. Stöppelhaene 2023, doar ha’j bie mutt’n wean!

Sallandse Wandelvierdaagse

Sallandse Wandelvierdaagse

29 oktober t/m 1 november

Wandelen in Salland, Wah Mooi zoveel te zien, grazende koeien, kasteeltje of tien, wind in je haren, het ruikt nog naar hooi. Wah zeggie? Wah kiekie? Wah mooi!.” Het is het refrein van het Sallands wandellied, waarmee iedere ochtend de wandelaars bij de start worden toegezongen.

Nieuws

Volg hieronder het actuele nieuws van EHBO Raalte

Contact

Locatie

De Helpende Handen

Westdorplaan 132A.

8101 PP Raalte

Telefoongegevens

EHBO Raalte
0572 208 004
Maandag t/m Vrijdag, 9:00-17:00 tijden kunnen afwijken op basis van evenementen.

Neem contact op

    © 2024 EHBO Raalte